Over ons

De Tribune, tegenwoordig een rijksmoment, in 1924 in opdracht van de toen daar gevestigde voetbalvereniging gebouwd. Na jaren van leegstand heeft de gemeente Dordrecht Stichting Hattrick de kans gegeven om er een nieuw kantoor in te vestigen en dient het gebouw sinds kort ook als locatie voor diverse sportactiviteiten en groepslessen.  Met de start van de De Tribune eind 2015 worden de groei ambities van dit sportbedrijf verder uitgebouwd.

Met De Tribune BV richten we ons op het uitzenden en detacheren van professionals op sportief vlak. Sport is de rode draad door ons leven op persoonlijk en maatschappelijk vlak. Sport herbergt de wil om te verbeteren. Het organiseren van een klimaat waarin een professional het vak optimaal kan uitoefenen en daadwerkelijk stappen maakt. Na ruim 8 jaar ervaring binnen het sportief maatschappelijk veld gaan we onze horizon verbreden. Het stellen van nieuwe doelen die de sport naar een hoger plan tilt. Onze ervaring in de uitvoering van het breedtesport beleid, onze binding met alles wat sport uitademt en ons enthousiasme geeft ons de kans om sport professionals aan het werk te krijgen en te houden.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze sportconsultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden binnen het werken in de sport. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van jonge, ambitieuze startende sportprofessional tot ervaren sportprofessionals). Naast het succesvol combineren van vraag en aanbod zijn wij voor onze opdrachtgevers een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.